ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ... "ΕΤΑΙΡΟΙ" ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΟ;;;



Δεν θα διαφωνήσουμε.. είναι πολύ μεγάλο το ΣΟΚ για να χωρέσει αμέσως στο κεφάλι μας, μετά από τόσα χρόνια που μας γέμισαν φούμαρα ότι η Ελλάδα μας ήταν η γνωστή “ψωροκώσταινα”, που έπρεπε να τρέχει να δανείζεται από τους “μεγάλους” και “ισχυρούς” και να γίνεται επαίτης στα διεθνή κοράκια και στις “αγορές”!! Και ήρθαν, δήθεν για να μην χρεοκοπήσουμε - μετά από 5 πτωχεύσεις που μας επέβαλαν από την.. “απελευθέρωση” του 1821 και εντεύθεν- και για να μας “σώσουν”!!! 

Και να μας βάλουν εμάς, τους “τεμπέληδες”, σε ...”πρόγραμμα”, με τα καταστροφικά αποτελέσματα που σήμερα τα βλέπουμε και τα ζούμε όλοι μας... με χιλιάδες αυτόχειρες και την χώρα μας να χάνει την Εθνική της Κυριαρχία, δια παντός, αμετάκλητα κι άνευ όρων και να υφαρπάζεται η δημόσια και η ιδιωτική πλέον περιουσία για να έρθει η....”ανάπτυξη”!!!


Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό και αδιανόητο αρχικά, να βλέπεις τόσα επίσημα έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, όχι μόνο δεν ήμασταν ποτέ “ψωροκώσταινα”, όχι μόνο δεν έχουμε ανάγκη για χρήματα, όχι μόνο δεν μπορούμε να πτωχεύσουμε ποτέ, αλλά για την ακρίβεια... δεν ξέρουμε τι έχουμε!!!!


Το θέμα είναι ότι ΕΜΕΙΣ ως Έλληνες πολίτες, στην κυριολεξία δεν ξέραμε τι έχουμε, - μέχρι σήμερα. Αλλά, όπως θα δείτε... κάποιοι γνώριζαν πάρα πολύ καλά... ΠΟΙΟΙ;;........................

https://kalliroi600.blogspot.com/2020/05/blog-post_19.html?fbclid=IwAR3p9GpnCte7N8dvJVw0jMxTP6Kdmxs2Q0FPM_m-LmFVWA_e74L7QWUGyos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !