«Η Ελλάς προώρισται να ζήση και θα ζήση»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Ζην Ζαν
Οι πρόσφυγες είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα
«Ο Αλλάχ απαιτεί από τους πιστούς να είναι κύριοι της γης όπου ζουν και μόνο αυτοί μπορούν να έχουν περιουσία και οι μόνοι που είναι σε θέση να κατέχουν γη»
Οι Έλληνες έχουν καταστραφεί από το Ισλάμ, από τη γενοκτονία του εικοστού αιώνα στην Τουρκία και την πιο πρόσφατη τουρκική κατοχή στην Κύπρο….
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, όπως και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, είναι στην πραγματικότητα μια μαζική αντικατάσταση του πληθυσμού της, των αξιών του τρόπου ζωής της.
Τα κύρια πολιτικά κόμματα υπακούουν στις αυτοκαταστροφικές πολιτικές της ΕΕ για τη μετανάστευση που θα μπορούσε τελικά να επιφέρει το τέλος των αξιών της Ευρώπης, όπως η ατομική ελευθερία, η κριτική σκέψη και η ψύχραιμη έρευνα.
Τι σημαίνει όταν ένας στρατός κατοχής εγκαθίσταται σε μια χώρα;
Καταλαμβάνει τη γη, αναγκάζει τους κατοίκους να ακολουθήσουν το δικό του τρόπο ζωής.
Εφαρμόζει μέτρα εναντίον των κατοίκων της χώρας, προπαγανδίζει τις πεποιθήσεις του και χρησιμοποιεί βία για να τους επιβληθεί.
Αυτό, δυστυχώς, έχει συμβεί στην Ελλάδα από τους μετανάστες που φαίνεται να «ξεχνούν» ότι φιλοξενούνται στην Ελλάδα και αναγκάζει τους Έλληνες να αισθάνονται σαν επισκέπτες στη χώρα τους.
Αν κάποιος είναι σε πόλεμο ή η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο στην πατρίδα του, όταν φτάνει σε μια χώρα προορισμό η οποία του προσφέρει άσυλο, πρέπει να την ευγνωμονεί, να σέβεται την ιστορία της χώρας, τους ανθρώπους της αξίες της και τους νόμους της.
Το ίδιο θα ισχύει και για έναν μετανάστη που θέλει να πάει σε μια χώρα όπου ελπίζει ότι θα βρει ένα καλύτερο μέλλον.
Στην Ελλάδα, αντίθετα, οι παράνομοι μετανάστες - τους οποίους τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν "πρόσφυγες" - προφανώς προσπαθούν τεχνητά να τους νομιμοποιήσουν στην ηθική συνείδηση των πολιτών.
Οι παράνομοι μετανάστες καταλαμβάνουν χώρους που δεν τους ανήκουν, με τη χρήση βίας, μπλοκάρουν δρόμους, διαπράττουν εγκλήματα κατά της δημόσιας περιουσίας, ενεργούν επιθετικά προς τους κατοίκους και την αστυνομία!!!
Οι παράνομοι μετανάστες συμπεριφέρονται λες και ότι βρίσκονται στην χώρα τους.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ .
Στρέφονται στην σημαία και τον στρατό προφανώς επειδή αισθάνονται ότι χάνουν την πατρίδα τους και την κυριαρχία τους από τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !