ΑΦΙΑΙΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ...ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΛΑΤΡΕΣ.!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι
Χρύσα Νικομήδεια Ορφανου
Αυτόν τον άνθρωπο πολεμάει το σύστημα με κάθε τρόπο! Ο λόγος; Αγαπάει την πατρίδα του και θέλει να την πάρει πίσω! Όταν καταλάβουμε ότι ήταν μια προετοιμασία τουλάχιστον 25ετής, το να βγει κάποιος σαν και αυτόν, για να πάρει την χώρα του, και κατ' επέκταση τον κόσμο όλο πίσω, από παιδόφιλους, παιδεραστές, σατανιστές, και χρήστες αδρενοχρωμίου (που παράγεται από τον βασανισμό και την θανάτωση των παιδιών, αφού παράγεται από την επίφυση τους) οι οποίοι κυβερνούσαν και ακόμα κυβερνούν τον κόσμο μέχρι και σήμερα, τότε και το να κλάψουμε λίγο είναι!!!
Ο κόσμος κυβερνάται από όλους τους παραπάνω, οι οποίοι χρησιμοποίησαν το χρηματοπιστωτικό σύστημα που μας έχουν επιβάλλει, για να καταχρεώσουν την μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου και έτσι να μπορούν να την ελέγχουν!
Όταν βλέπεις και τα δικά μας ΜΜΕ, να στρέφονται εναντίων του, τότε καταλαβαίνεις, ότι το χέρι αυτής της σατανιστικής κλίκας βρίσκεται και εδώ!!! Βρίσκεται σε όλο των κόσμο (και όπου δεν είναι ακόμη έχουμε πόλεμο) έχοντας τους κατάλληλους ανθρώπους για την κατάλληλη δουλειά!
Μέσα από κλειστές λέσχες, κλίκες, κλπ ελέγχονται όλες οι θέσεις κλειδιά που με παχυλούς μισθούς μοναδικό σκοπό έχουν να συνεχίζετε το καταχθόνιο σχέδιο τους και να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια!
Εμείς, έχουμε μόνο να ανησυχούμε για να πληρώσουμε το νοίκι μας, το δάνειο μας, το επόμενο μας πολυτελές απόκτημα! Και έτσι που χρόνος να σηκώσουμε κεφάλι! Μέσα από τον καταναλωτισμό και την υπερχρέωση διατηρούμαστε σε ύπνωση!!! Και αυτό το θεωρούμε φυσιολογικό! Δεν είναι!!! Είναι πλαστό όσο δεν πάει! Στα αλήθεια νομίζεις ότι γεννήθηκες για να δουλεύεις 8-10-15 ώρες, για να μπορείς με το ζόρι να ζεις; Είναι φυσιολογικό αυτό; Όσοι είμαστε τώρα εδώ είμαστε για να το αλλάξουμε αυτό! Δεν μπορείς να μένεις αμέτοχος όταν καταλάβεις τι συμβαίνει! Μην μένουμε πίσω από εγωιστικά φίλτρα, πίσω από ιδεολογίες, πίσω από ιδιοτέλειες! Είμαστε σαν τα βατράχια που σιγοβράζουν μέσα στο ίδιο τσικάλι, χωρίς να μπορούμε να αντιληφθούμε τι συμβαίνει! Δεν μπορείς να μην ξέρεις! Δες τι συμβαίνει! 850.000 παιδιά, δεν σου φτάνουν που εξαφανίζονται κάθε χρόνο; Τόσες χιλιάδες ψυχές θυσιάζουν την ζωή τους για να δίνουν ζωή στα ερπετά που κυβερνούν τον πλανήτη! Τι άλλο θέλεις για να ξυπνήσεις;;;

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216587780829190&set=a.10200369339498293&type=3&theater

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !