Ο Πολάκης αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να «βάλουν χέρι» σε θυρίδες το 2015! ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ


Ο Παύλος Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε μια απίστευτη παραδοχή στην προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και η οποία πέρασε... απαρατήρητη και ασχολίαστη από τα μέλη της.... δήλωσε ουσιαστικα ότι το 2015 τον Αύγουστο είχε σχεδιαστεί κυβερνητικό «ριφιφί» στις τραπεζικές θυρίδες ιδιωτών προκειμένου να αντληθούν καταθέσεις και τιμαλφή... δηλαδη σχεδιαζαν να πτωχευσουν την χωρα.... αλλα κατι τους μπλοκαριζε....

 Σύμφωνα με πληροφορίες στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατά την διάρκεια της εξέτασης του από τον Θανάση Πλεύρη, αποκαλύπτωντας δίχως περιστροφές πως τον Αύγουστο του 2015 είχε σχεδιαστεί κυβερνητικό «ριφιφί» στις τραπεζικές θυρίδες ιδιωτών προκειμένου να αντληθούν καταθέσεις και τιμαλφί. Η παραδοχή έγινε κατά την συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής την περασμένη Πέμπτη όταν ο κ. Πολάκης απαντούσε στις ερωτήσεις του κ. Θάνου Πλεύρη αναφορικά με τους λόγους που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλε δελτίο τιμών φαρμάκων το 2015.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο διάλογος που διημείφθη έχει ως εξής:
Π. Πολάκης: Εδώ χρεοκοπούσε η χώρα, το πρόβλημα ήταν να βγει το δελτίο τιμών;
Θ. Πλεύρης: Ναι, γιατί πολλοί δεν ήθελαν να βγει δελτίο τιμών.
Π. Πολάκης: Και πάρα πολλά άλλα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν, κύριε Πλεύρη, εκείνη την περίοδο, έτσι; Για παράδειγμα, τον Αύγουστο δεν έγινε το άνοιγμα των θυρίδων, γιατί υπήρξαν ένα μπλοκ, γι’ αυτό δεν έγινε τότε. Και εκεί υπήρχαν κρυμμένα δισεκατομμύρια.
ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 600 ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ  ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ "ΞΟΔΕΨΟΥΝ"  ΤΑ 600 ΔΙΣ ΌΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...https://esynidisi.blogspot.com/2019/12/600.html
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ by ΝΔ-ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !