«Η Κρήτη είναι η ψυχή μας»! Η Τουρκία στρατολογεί 100 ΜΚΟ και πάει στην Χάγη 14 / 5 /2020



Η Άγκυρα υιοθετεί την επιτυχημένη συνταγή της Νέας Τάξης - Θέλει μαζί και 12 νησιά!
Τώρα η Τουρκία ασχολείται με το καθεστώς κυριαρχίας της Κρήτης και κάποιων νησιών του Αιγαίου, με 100 ΜΚΟ να προσφεύγουν στην Χάγη για την «επιστροφή» της Μεγαλονήσου στα χέρια τους.
Μάλιστα, οι Τούρκοι θεωρούν πως μετά τον κορωνοϊό, όλες οι αλλαγές στον πλανήτη θα κριθούν από την δράση των ΜΚΟ και για αυτόν τον λόγο θα κινηθούν, κατά αυτόν τον τρόπο, εις βάρος των Ελλήνων.
Όπως διατείνονται, η συμφωνία του Λονδίνου της 30ης Μαΐου 1913 παραχώρησε τα τρία τέταρτα της Κρήτης στην Τουρκία, αλλά η Ελλάδα κατά παράβαση των συνθηκών «κατέλαβε» ολόκληρο το νησί.
Ως εκ τούτου, τουρκικές μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως μεταδίδεται από την Τουρκία, θα προσφύγουν στην διεθνή δικαιοσύνη διεκδικώντας την «επιστροφή» της Κρήτης και κάποιων νησιών του Αιγαίου στην Τουρκία.
Αυτό αναφέρει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, «Αναντολού», σε άρθρο του την Τετάρτη 13 Μαΐου......................

https://dioskoyros.blogspot.com/2020/05/100-14-5-2020.html?fbclid=IwAR0jkAsbvSq_QTX5HE89Zl1au9gautHAime_VxBrcqxZoBrtIyl4_juCB1E

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !