ΑΣΤΕΡΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "Γνώμες, καρδιές, όσοι ő, ,τι είστε μήν ξεχνάτε,δ δέν είστε τά χέρια σας μονάχα, Χρωστάτε καί σέ όσους ήρθαν, πέρασαν, θά ρθούνε, θά περάσουν. Κριτές, θά οί νεκροί... Κωστής Παλαμάς"

Είναι εξακριβωμένο πως το 80 με 90% των «φιλοξενούμενων» αλλοδαπών λαθραίων (όπως και στην Ιταλία) δεν μπορούν να υπαχθούν στη νομοθεσία περί προσφύγων, ούτε ακόμη περισσότερο σε εκείνη περί refugee ή political refugee.
Επομένως, και έχοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν στην Ελλάδα, με βία ή δόλο, μη νόμιμα και μόνο με το «έτσι θέλω» των διακινητών, θα έπρεπε να απελαθούν, με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο, όλοι!
Το ίδιο ισχύει και για τους λεγόμενους «οικονομικούς μετανάστες» οι οποίοι βεβαίως δεν μπορούν να έχουν το ελεύθερο, όποτε θέλουν και όσοι θέλουν, να μπαίνουν σε μια χώρα με παράνομα μέσα (πάλι με τους διακινητές έμπορους ανθρώπων!) και να απαιτούν κιόλας να γίνονται δεκτοί, να στεγάζονται, να τρέφονται και να τους δίνεται και μια δουλειά γιατί πρέπει να κουβαλήσουν απ’ τη χώρα τους μια οικογένεια 10 ατόμων! Και ο «οικονομικός μετανάστης» για να θεωρείται νόμιμος θα πρέπει να μπαίνει στην Ελλάδα νόμιμα, δηλαδή με νόμιμο μέσο μεταφοράς. Έρχεται στη χώρα νόμιμα, κάνει αίτηση παραμονής και ακολουθεί τα νόμιμα στάδια στην οικονομική ζωή στη χώρα. Οι εκβιαστικοί τρόποι που χρησιμοποιούνται απ‘ τους διακινητές σε άμεση ή έμμεση συνεργασία/συνάρτηση με τα πλοία των «διασωστών» ΜΚΟ διόλου δεν νομιμοποιούν τους λαθραίους που με λαθραίο και πάντα εκβιαστικό τρόπο αν όχι και βίαιο επιβάλλουν τη παρουσία τους αντί, όπως κάλλιστα θα μπορούσαν με όλα εκείνα τα χρήματα που δίνουν στους διακινητές, να χρησιμοποιήσουν τις νόμιμες οδούς μετακίνησης.


https://www.facebook.com/baskont/photos/a.1928319164060297/3220228911535976/?type=3&theater&ifg=1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !