Όλα αυτά είναι αποδείξεις κύριοι......................

Όλα αυτά είναι αποδείξεις κύριοι που αποδεικνύει ότι αυτοί είναι το καθεστώς και εμείς είμαστε το σύστημα, είσαστε εσείς! Αυτοί είναι καθεστώς! Αυτό έπρεπε να γίνει με αυτό τον τρόπο και να το δείτε περίτρανα με όλες τις αποδείξεις! Έπειτα υπάρχει κι ένας κοινοβουλευτικός έλεγχος που έρχεται και επιβεβαιώνει και ο Υπουργός Οικονομικών λέει: «Βεβαίως, η μετοχή του κυρίου Σώρρα κάνει 670 δις και όσα αυτά είναι μετά την εκκαθάριση και βεβαίως, πρέπει να μας πληρώσει τα 27 δις».
Αυτός είναι ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος και δεν τον κάνω εγώ. Μίλησε το ανώτατο όργανο του κράτους που είναι η Βουλή. Γιατί δεν τα παίρνουν; Μήπως τους το απαγορεύω εγώ, ενώ σας βάζουν φυλακή και έχουν κατασχέσει τα πάντα; Ας απαντήσει κάποιος από εσάς, γιατί εγώ βαρέθηκα να απαντάω σε μένα! Γιατί δεν τα παίρνουν; Δεν υπάρχει καμία ανάγκη; Κυνηγούν όλον τον κόσμο, αλλά αυτά δεν τα παίρνουν; Έτσι κάνω μήνυση στο ΣΔΟΕ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ!
«Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…»
Η Ανατολή δεν έδειξε μόνο αυτό. Έδειξε και ένα μεγάλο έγκλημα, το οποίο περιμένει. Και οι επικυρίαρχοι περιμένουν την ώρα που εσείς, ο γίγαντας, θα σηκωθείτε και θα τους κόψετε τα κεφάλια σε τόσα άσχημα πράγματα που έχουν κάνει. Ξέρετε τι κάνανε; Σκότωσαν 4.000.000 Έλληνες.
Η πρώτη Federal, πριν γίνει στην Αμερική, ήταν εδώ, την έφτιαξαν στο μονοπάτι του μεταξιού. Οι επικυρίαρχοι μοιράστηκαν όλον αυτό τον χρυσό της Ανατολής. Εκεί έρχονται και οι Μογγόλοι, οι Κινέζοι και ξεκινούν την HSBC και πήραν μερίδιο από εδώ, από τους διαχειριστές Ρόθτσαϊλντ, οι οποίοι έχουν και την Εθνική Τράπεζα. Η Εθνική Τράπεζα είναι δική τους!
Προσέξτε! Έχει σημασία, γιατί όλα έχουν σημασία. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ..
Η Τράπεζα της Γαλλίας εγγυάται τις μετοχής της Ανατολής.
Έχω αποδείξεις με χαρτιά και στοχεία ότι η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας, δεν είναι της Γαλλίας, αλλά είναι πάλι των Ρόθτσαιλντ και η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας εγγυάται τις μετοχές κι όλον τον χρυσό.
Το 1999 η Ευρώπη δεν έφτιαξε καινούργια τράπεζα. Πήρε την Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας και την έκανε Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης. Άρα, πήρε το έτοιμο μαγαζί του Ρόθτσαϊλντ και το έκανε Κεντρική τράπεζα της Ευρώπης.
> Πού χρωστάει η Ελλάδα σήμερα; Στην Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης!................................

https://www.facebook.com/photo?fbid=1400483146980925&set=a.125134754515777
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !