Τα μέτρα είναι ένα παραβάν που θέλει να κρύψει όσα τεκταίνονται στο παρασκήνιο για να παραδώσουνε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους;

 

Έσφιγγε τα χέρια του και ο ιδρώτας κυλούσε στο πρόσωπό του. Κάποιος δεν άνοιξε τα κλιματιστικά της αίθουσας του Βελλίδειου. Η εικόνα με τους ελάχιστους παρισταμένους, μασκοφορεμένους και τοποθετημένους σε ημικύκλιο , ο ένας σε απόσταση από τον άλλον, θύμιζε συνεδρεία Ανώνυμων Αλκοολικών, ή άλλης κατηγορίας εξαρτημένων που εξομολογούνται τις επιδόσεις τους στα πλαίσια της θεραπείας.

Ο άνθρωπος που ισοπέδωσε την εθνική οικονομία , ανακοίνωσε ότι ΘΑ αγοράσουμε rafale και φρεγάτες και ότι ΘΑ ελαφρύνει τους φόρους και τις εισφορές από τους λιμοκτονούντες Έλληνες. Απέφυγε όμως επιμελώς, να εξομολογηθεί αναλυτικά την μεγάλη γκάφα; που έκανε υπακούοντας στις οδηγίες της Καγκελαρίας του Βερολίνου.

Όσα μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικά για το πόσο σέβεται ο σημερινός πρωθυπουργός τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα και κυρίως τον ελληνικό λαό. Ούτε λίγο ούτε πολύ κουβέντιασε και υπέγραψε μια συμφωνία με την αρπακτική Τουρκία του Ερντογάν χωρίς να ενημερώσει, ως όφειλε, τον πολιτικό κόσμο της χώρας και την ελληνική κοινωνία.

Μας άφησε στο σκοτάδι και ξαφνικά έσπευσε με κοινό κείμενο σε τρεις μεγάλες διεθνείς εφημερίδες (Le Monde, The Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung) να ανακοινώσει ότι η Τουρκία τον γέλασε, τον παγίδεψε και τελευταία στιγμή αποσύρθηκε από τη συμφωνία που έγινε κρυφά στο Βερολίνο.

Το εύλογο καυτό ερώτημα είναι γιατί ο νοσηρός και σκοτεινός ένοικος του Μαξίμου δημοσιοποίησε εκ των υστέρων και πριν συναντηθεί στην Κορσική με τον Εμανουέλ Μακρόν την συμφωνία- γκάφα με την Τουρκία που τερματίστηκε άδοξα.

Αυτό έγινε γιατί φοβάται ότι επίκειται ο δημόσιος- διεθνής εξευτελισμός του από τη πλευρά του «Σουλτάνου» και των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

Οι Τούρκοι έφυγαν από τη συνάντηση του Βερολίνου έχοντας στα χέρια τους αντίγραφα της περίφημης συμφωνίας. Όπως αναφέρουν έγκυρες διπλωματικές πηγές, για να οδηγηθούν οι συνομιλούντες έστω και σε αυτή τη διατύπωση, που απέρριψε τελευταία στιγμή η Άγκυρα, έχουν γίνει παραχωρήσεις από μέρους του (υ)ιού Μητσοτάκη που καθοδηγούσε και έδινε οδηγίες στην εκπρόσωπό του, κ. Σουράνη, υπακούοντας φυσικά σε όσα του έλεγαν οι Γερμανοί.

Οι παμπόνηροι Τούρκοι ζητώντας ολοένα και περισσότερα, ........................................................

https://keltes-news.blogspot.com/2021/01/blog-post_59.html?fbclid=IwAR2iuyR3FwQHTSj-g18qiQhbqOTZiQJZ0tSfcO4-DK7v7mnPm87ErWj9554

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !