ΤτΕ 1927-2050 – Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Υπήρξε "ΝΟΜΙΖΕΙΣ" ποτέ Ελληνικό Κράτος; Υπήρξε "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ" ποτέ Δημο_Κρατία; Υπήρξε ποτέ Ελευθερία; ΟΧΙ, ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ - και αυτό το "ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ".!!

 

 

ΤτΕ 1927-2050 – Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Υπήρξε "ΝΟΜΙΖΕΙΣ" ποτέ Ελληνικό Κράτος; Υπήρξε "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ" ποτέ Δημο_Κρατία; Υπήρξε ποτέ Ελευθερία; ΟΧΙ, ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ - και αυτό το "ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ".!!! - Βίντεο : https://www.facebook.com/.../vb.../2466034046953426
Αποκωδικοποίησις : Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος το οποίο δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει δικό του χρήμα αλλά επιτρέπει να το δανείζεται αποκλειστικά από μια Τράπεζα η οποία ανήκει σε τρίτους (την οποία απλά την έχουν βαφτίσει Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος).
Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν διαθέσημα ντοκιμαντέρ στα οποία αναλύεται πλήρως η απάτη του Χρηματοοικονομικού Συστήματος. Τώρα απλά και λακωνικά θα γίνει προσπάθεια να δωθεί μια γενική αλλά ουσιαστική εικόνα της εξαπάτησης η οποία έχει ως εξής:
Το Κράτος δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει χρήμα αλλά επιτρέπει δια νόμου ή Βασιλικού Διατάγματος να κόψει μια ιδιωτική εταιρεία χρήμα από την οποία θα τα ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ άρα από την πρώτη κιόλας Δραχμή η οποία θα μπει στην κυκλοφορία (circulation) το "Κράτος" ήδη χρωστάει!.............................................


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !