Η ΕΥΠ άνοιξε το καπάκι του βόθρου. Πολιτικοί, δικαστές και αστυνομικοί σε σεξουαλικά όργια, κομπίνες και χρηματισμούς

 

Όποιος νομίζει ότι τα κυκλώματα του παρακράτους “σπάνε εύκολα” ζει σε άλλον κόσμο. Είναι προφανές ότι η πολιτική βούληση της κυβέρνησης προκειμένου να ξεβρωμίσει η κοινωνία δεν υπάρχει! Το ένα νομοσχέδιο μετά το άλλο επιβεβαιώνει αυτήν την αντίληψη. Οι πολιτικοί ήταν πάντα “δεμένοι” με τα ταμεία του υποκόσμου που στεγάζεται κάτω από την ομπρέλα του παρακράτους. Πολλοί φοβούνται ότι η μπόχα θα μπει από παράθυρα στην Ηρώδου Αττικού, στην ΓΑΔΑ και στα σαλόνια των πανίσχυρων αφεντικών του λευκού κολάρου που ζουν στο Λυκόφως της Εκκάλης.

Σήμερα θα αναφερθούμε σε 2 δικογραφίες – φωτιά που όπως μαθαίνουμε το σύστημα έπαιξε τα ρέστα του για να θαφτούν αλλά κάποιοι εισαγγελείς αντιστάθηκαν. Ας δούμε την πρώτη δικογραφία που σε λίγες μέρες ξεκινάει η δίκη, αν και θεωρείτε απολύτως βέβαιο ότι θα πάρει αναβολή. Όπως προκύπτει από την επίµαχη δικογραφία, η οποία περιέχει και καταγεγραµµένες συνοµιλίες, στο κύκλωµα συµπεριλαµβάνονται αρκετοί επίορκοι εν ενεργεία αξιωµατικοί της ΕΛΑΣ αλλά και πολλοί απόστρατοι. Κάποιοι από τους επίορκους αστυνοµικούς αποτελούσαν κομµάτι της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, άλλοι είναι µεσαίου βαθµού, ενώ υπάρχουν και οι χαµηλόβαθµοι. Κοινό χαρακτηριστικό όλων όµως είναι ότι έχουν µεγάλη επιρροή εντός της ΕΛΑΣ, µε αποτέλεσµα να λειτουργούν, µε το αζηµίωτο, ακόµη και ως «νονοί» των µεγάλων κεφαλών της νύχτας. Αυτοί οι επίορκοι αστυνοµικοί µαζί µε τους… συνεταίρους τους λειτουργούσαν σαν µια µεγάλη τροµοκρατική οµάδα, η οποία έχει διαβαθµίσεις αλλά και µεγάλη αντιπαλότητα.

Στην από το 2017 δικογραφία για το κύκλωµα συµπεριλαµβάνεται ενηµερωτικό δελτίο της ΕΥΠ 70 σελίδων το οποίο βρίσκεται στην διάθεση του edolio5 και  στο οποίο σκιαγραφείται η δράση του. Ενα κύκλωµα που, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «αποτελούµενο από δικηγόρους, πολίτες, εν ενεργεία και απόστρατους αξιωµατικούς της Αστυνοµίας, διευκολύνει και παρέχει την απαραίτητη “κάλυψη” για την εκτέλεση παράνοµων δραστηριοτήτων νυχτερινών καταστηµάτων (οίκοι ανοχής, studio, strip show, παράνοµες χαρτοπαιχτικές λέσχες – ηλεκτρονικά καζίνο)» αντί «αδρής χρηµατικής αµοιβής που καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες αυτών».

Οι πληροφορίες που συνέλεξε η ΕΥΠ, οι οποίες προέκυψαν και από...........

https://esy-aigaleo.blogspot.com/2021/09/blog-post_305.html?fbclid=IwAR29wlW8fgImIkD_2s_nkMVI-wHgTNbujdLWEszg4JMi413fuw89eiLfM5Q

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !