CIA MOSSAD ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ" ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ ΣΤΟΝ LIFE 92.1 FM
Από την Ειδική Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Κουνταρδάς επέλεξε να μιλήσει αποκλειστικά στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τον Life 921 fm.
[ … Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.» … ] ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο! ( πατήστε στον τίτλο να διαβάσετε την συνέντευξη )
https://esypatreon.blogspot.com/2020/06/cia-mossad-masonia-ekklisia-dioikoun-ton-antieksousiastiko-xoro-omologia-anarxikou.html?spref=fb&fbclid=IwAR1FKF4LJsIQUNyNUJRumiapnDD0iuvpiZA4qJUCO6zzZKeTiWwhPmkmzEw

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !