Η Μεγάλη ληστεία…(ΒΙΝΤΕΟ)


Πάνω από 10 συστημικές τράπεζες στην χώρα μας, καμία ελληνική, το καρκίνωμα της οικονομίας μας, ένα δίκτυο ιδιωτικό που οικειοποιείται και νέμεται τον μόχθο(χρήμα) των πολιτών και το διαχειρίζεται προς όφελός της. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι η μόνη ελληνική τράπεζα που δημιουργήθηκε ποτέ ήταν από τον Ιωάννη Καποδίστρια το 1828 η Εθνική χρηματιστική όπου την πλήρωσε με την ζωή του..

Ας  δούμε το όλον θέμα πιο αναλυτικά και γρήγορα. Σήμερα η οικονομία ενός κράτους στηρίζεται στην οικονομική κατάσταση των τραπεζών της, στην ρευστότητα όπως λέγεται, θέλουμε δεν θέλουμε έτσι δουλεύει το σύστημα παγκοσμίως. Ποιος όμως χρηματοδοτεί αυτά τα μαγαζάκια αν υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας; Θα το πω πολύ απλά ο ίδιος ο πολίτης μέσα από τις ανακεφαλαιοποιήσεις όπου το χρήμα πιστώνεται στα ταμεία των τραπεζών, μέσα πάντα από την εγγυοδοσία του ιδίου του πολίτη, με την επικύρωση της εκάστοτε κυβερνήσεως και του υπουργού οικονομικών όπου κόβεται φυσικά και το ανάλογο δημόσιο ομόλογο(ομολογία χρέους) ως απόδειξη φερεγγυότητας πληρωμής αυτής της διαδικασίας με εγγυητή τον πολίτη. Με τον τρόπο αυτό η τράπεζα δεν έχει καμία υποχρέωση επιστροφής των χρημάτων που πήρε από την παγκόσμια κεντρική τράπεζα αφού ο πολίτης καλείται να επιστρέψει το ποσό αυτό μέσα πάντα από τους φόρους και τις μειώσεις του εισοδήματος του που του επιβάλλονται. Με όλη αυτήν την διαδικασία πως είναι δυνατόν οι τράπεζες να δημιουργούν funds εταιρίες και να πουλούν τα υποτιθέμενα χρέη των πολιτών σε πολύ χαμηλές τιμές, αυτό δεν σας προξενεί απορία;

Με όσα είπαμε, βλέπουμε ότι οι τράπεζες διαχειρίζονται το χρήμα των πολιτών μόνο για το συμφέρον τους και όλα αυτά γίνονται πάντα με την συγκάλυψη κυβερνήσεως μέσω χρηματοδοτήσεων των κομμάτων, καναλιών και άλλων καθεστωτικών μηχανισμών.

Και δεν φτάνει αυτό…με το χρηματοκεντρικό κράτος που δήθεν δημιουργεί ελεγκτικούς μηχανισμούς, που ισχύουν όμως μόνον για τον απλό πολίτη και όχι για εκεί όπου υπάρχουν διαπλεκόμενα συμφέροντα…οι τράπεζες ξεπλένουν παράνομο χρήμα με τις ευλογίες των διαχειριστών του κράτους μας οι οποίοι «κοντρολάρουν» και τη δικαιοσύνη.

Στο φινάλε αδελφέ μου  όλα τα πληρώνεις εσύ  γιατί δεν γνωρίζεις, δεν σε αφήνουν να ξέρεις, σε θέλουν σε καταστολή λήθης μέσα στο σπήλαιο που σε κλειδώσανε.  Που είναι το κράτος δικαίου που εσύ οραματίζεσαι; Αφού βλέπεις ότι  δεν σε προστατεύει κανείς από τα αρπακτικά που σε κυνηγάνε ανελέητα μέχρι να στα πάρουν όλα, ήρθε η ώρα λοιπόν να ενωθείς, να αποκτήσεις γνώσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις.

Η ένωση στην οποία καλείσαι, δεν μπορεί να γίνει σε ακόμα ένα κομμάτι(ΚΟΜΜΑ) που θα μας διαχωρίζει, παρά στην ολότητά μας που είναι αποκλειστικά και μοναδικά μόνον το μεγαλοπρεπές και ισχυρό Έθνος μας, το Έθνος των Ελλήνων.

Αλέξανδρος Γεωργιάδης

Το τι πραγματικά συμβαίνει με τις πωλήσεις των δανείων και τα funds εξηγεί ο Κύριος Τζίντζιος Στέργιος, στην εκπομπή ‘’Πολιτεία Πύλη Πολιτών’’ με τον Γιάννη Μυλωνά. Δείτε το Βίντεο:


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !