“Brics Token” !! Γνωρίστε Το Νόμισμα Των BRICS !! Ο Κόσμος Και Τα Οικονομικά Συμφέροντα Αλλάζουν Πλευρά !!

ΑΛΦΕΙΟΣ : Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, σας γνωστοποιούμε την επίσημη ιστοσελίδα του νομίσματος των BRICS !! Περιηγηθείτε και γνωρίστε το νέο νόμισμα στο brics-token.com

Το πολυαναμενόμενο γεγονός του νέου πολυπολικού κόσμου ΕΙΝΑ ΕΔΩ !! Οι BRICS ενημερώνουν τους ανθρώπους του πλανήτη …

Ο οδικός μας χάρτης

Ο κόσμος και τα οικονομικά συμφέροντα αλλάζουν πλευρά, ελάτε μαζί μας στο νέο δρόμο των αναδυόμενων και πολυπολικών ανθρώπων και ας χτίσουμε μαζί έναν ιερό κόσμο για τους απογόνους μας.

Η ιστοσελίδα ενημερώνει …

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Token Brics

Το BRICS Experimental Tokens είναι ένα πολυμερές εργαλείο ανάπτυξης, σχεδιασμένο και υλοποιημένο για αναδυόμενες αγορές, αυτό το Token θα επικεντρωθεί στις ανάγκες των αναπτυσσόμενων χωρών και των χρηστών, θα σέβεται τις εθνικές ιδιαιτερότητες και θα αντιπροσωπεύει καλύτερα τις ιδέες των χρηστών του.

Δημιουργήθηκε για πειραματισμό συναλλαγών με αντάλλαγμα τη δημιουργία του ταμείου BRICS αξίας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

https://alfeiospotamos.gr/2023/08/24/brics-token-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%81%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-brics-%ce%bf-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/?fbclid=IwAR3xbm903tXhjwZgr2oe8_aSu_qN0vMfiExs4gT0Zx4uT_1j9zt0I9Z4hFI


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !