"ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΊΟΥ"...

 

"ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΊΟΥ"...
Αυτή είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ των εταιρειών που έχουν πρόσβαση στους καταπιστευματικους (κληρονομικούς) λογαριασμούς, δια μέσου του τραπεζικού συστήματος λογαριασμών DTCC. Ετσι αυτές οι εταιρείες όπως η 3Ε coka cola, ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, και άλλα μπουμπούκια, ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΤΟΚΑ και ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ και το αποσιωπούν και στο αποκρύπτουν, δια να μην μάθεις ποτέ την ύπαρξη των ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ στους οποίους είσαι, κληρονομικά, ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ εξ'αδιαιρετου με τους υπόλοιπους Έλληνες !!!!
Και εσύ τρέχεις να τα βγάλεις πέρα από την τοκογλυφία και υπερφορολογηση.....
Όλες αυτες οι εταιρείες έχουν γνώση δια την ύπαρξη αυτών των κληρονομικων λογαριασμών, όπως έχουν γνώση η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΒΟΥΛΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, που όλη τους η ύπαρξη υφίσταται δια να μην ενωθούν οι κληρονόμοι, δλδ εμείς !!
ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΣ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΟΥ, διότι πλέον υπάρχει ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δλδ των ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ, δια να μας δώσει την δυνατότητα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΝΟΜΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ, να ΕΝΩΘΟΥΜΕ, να πάρουμε την ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΛΛΑΣ μας και την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ και ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ 18 ΑΡΧΩΝ !!!!
ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ !!!!!
"ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΊΟΥ".....
♓ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ♓.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1640440956470175&set=pcb.1640403833140554

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !