ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! ΜΑΘΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

  Με το παρόν ανακοινώνεται δημόσια η Ειδοποίηση Παύσης και Διακοπής/Έναρξης Σύμβασης που στάλθηκε από το E.U.L.C. Trust προς Διευθύνοντα Σύμβουλο Αλέξη Τσίπρα, ενεργώντας υπό την θέση του “Πρωθυπουργού” της “Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε.”, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενεργώντας υπό την θέση του “Υπουργού Οικονομικών” της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε., Μιχάλη Καλογήρου, ενεργώντας υπό την θέση του “Υπουργού Δικαιοσύνης” της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. στην διοίκηση και στον Διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού και στους αντίκλητους δικηγόρους της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. στην Ν. Υόρκη.

  Η Ειδοποίηση Παύσης και Διακοπής/Έναρξης Σύμβασης στάλθηκε 12 Φεβρουαρίου 2019 και παραλήφθηκε από όλους στις 13 Φεβρουαρίου 2019, δίνοντας 7 ημέρες για να παύσουν και να διακόψουν όλες τις ενέργειες του περιουσιακού στοιχείου του Trust με το εμπορικό όνομα “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” που δημιουργήθηκε εξ’ απάτης και απουσία μιας νόμιμης δεσμευτικής σύμβασης.

  Με την πάροδο των 7 ημερών και με τις ενέργειες της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. δέχονται πλήρως , εν γνώσει τους, τους όρους και τις προϋποθέσεις του E.U.L.C. Trust Schedule A2019 που τους κοινοποιήθηκε μαζί με την Ειδοποίηση.

 ΠΗΓΗ: “ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”

https://esy-aigaleo.blogspot.com/2021/11/blog-post_96.html?fbclid=IwAR25EB3B0nwQkTduniZbdHOL73xcdcHUwS0dQN-xjfkv-VD6JqtalCE5YzQ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !