Τζίντζιος στο Politic.gr: «Η Ελλήνων Συνέλευσις παλεύει για την απελευθέρωση του γένους από το τραπεζικοκομματικό καθεστώς»

 

Απόλυτα διευκρινιστικός ως προς το μέλλον και τους σκοπούς της Ελλήνων Συνέλευσης είναι, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο Politic.gr, ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Σερρών με το κόμμα του Αρτέμη Σώρρα, Στέργιος Τζίντζιος.

Ο κ. Τζίντζιος μιλάει για ξεκάθαρη στοχοποίηση του κόμματος από το πολιτικό σύστημα, κάνει λόγο για αγώνα για την απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών και δηλώνει ότι ο φορέας του είναι πανέτοιμος να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε μελλοντική εκλογική αναμέτρηση.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

– Πιστεύετε ότι η Ελλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμις Σώρρας στοχοποιήθηκαν από το πολιτικό σύστημα;

«Απαντώντας στην ακρίβεια των εννοιών των λέξεων που χρησιμοποιείτε, δεν πιστεύω, αλλά γνωρίζω επακριβώς ότι σαφέστατ έχει στοχοποιηθεί τόσο η Ελλήνων Συνέλευσις με καταμετρημένες 235 τρομοκρατικές επιθέσεις στους τοπικούς οργανισμούς δηλωμένες στα κατά τόπους Α.Τ., μα και με κλήση για προστασία στις κατά τόπους εισαγγελίες πρωτοδικών, όσο και ο ίδιος ο πρόεδρος, Αρτέμης Σώρρας, με δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας στο πρόσωπό του. Μάλιστα, η μία από αυτές σημειώθηκε σε πολύ γνωστό σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης και η μία με πολιτική ομηρία, ώστε να μην είναι με τη φυσική του παρουσία υποψήφιος τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές του 2019. Για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ δε διοίκηση η Ελλήνων Συνέλευσις ούτε μία μέρα, δε διαχειρίστηκε διόλου δημόσιο χρήμα και δε νομοθέτησε κανέναν από αυτούς τους ανθελληνικούς νόμους που σκοτώνουν τον Έλληνα καθημερινά;».................

https://www.e-synews.gr/wp/2021/04/01/tzintzios-politic-gr-i-ellinon-syneleysis-paleyei-tin-apeleytherosi-genoys-to-trapezikokommatiko/?fbclid=IwAR36wow_KM1IaSHprOuFluReVSscFxxwtGnGKZaaGPeWONIAJ0oOiEIEgtE

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !