Να γιατί δεν χάνουν τα κινητά τους τηλέφωνα οι «Μετανάστες»

Να γιατί δεν χάνουν τα κινητά τους τηλέφωνα οι «Μετανάστες»

Είναι εκπληκτική η ταχύτητα με την οποία προσαρμόζονται οι εισβάλοντες μέτοικοι στην χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι το οποίο λειτουργεί ταχύτατα.

Υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο εδράζεται στην σύγχρονη τεχνολογία και το οποίο υλοποιείται ΚΥΡΙΩΣ με τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα. Εάν δηλαδή, κοπεί το σήμα των κινητών τηλεφώνων στα σύνορά μας, η οργάνωση μεταφοράς και προσαρμογής των αλλοδαπών στην χώρα μας θα καταρρεύσει.

Καταλάβατε τώρα φαντάζομαι γιατί οι τηλεπικοινωνίες της χώρας πήγαν στους γερμανούς μέσω της «ελεύθερης οικονομίας», του χρέους, και τόσων άλλων χαριτωμένων δικαιολογιών.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν οι υστερόβουλοι αλλογενείς πατάνε τα χώματα της πατρίδος μας κρατάνε στα χέρια τους ένα υπερσύγχρονο κινητό τηλέφωνο, με το οποίο αρχίζουν αμέσως να φωτογραφίζονται. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλά φορτισμένα.

Από την άλλη, οι εισβάλοντες δηλώνουν ότι έχουν χάσει τα χαρτιά τους.

Το κινητό τους όμως δεν το «χάνουν» ποτέ.

Πως γίνεται αυτοί οι φτωχοί και κακορίζικοι άνθρωποι να έχουν κινητό τηλέφωνο που κοστίζει στις χώρες τους έως δύο ετήσια εισοδήματα και ήρθαν στην Ελλάδα λόγω της κακής τους μοίρας;
Αλλά και να μην είχαν τηλέφωνο κάποιοι τούς το έδωσαν διότι όπως θα δούμε παρακάτω είναι ένα εργαλείο που θα τους βοηθήσει πάρα πολύ στον να κινούνται σε κάθε γωνιά της χώρας που εισβάλουν, άρα και στην Ελλάδα μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !